4مهارت مورد نیاز برای ورود دانش آموزان به بازار کار در آینده

ساخت وبلاگ

4مهارت مورد نیاز برای ورود دانش آموزان به بازار کار در آینده

با گذشت زمان، همه ی ما نیازمند به روز رسانی مهارت هامون هستیم تا آینده علم و دانش را بیشتر به چالش بکشیم. ما نیاز داریم که فراتر از مرزهای علم و دانش پیش بریم و خود را برای حرکت کردن به سوی آینده آماده کنیم.
" میان آن چیزی که شما یاد می گیرید و آنچه واقعا به یادگیری آن نیاز دارید تفاوت فاحشی وجود دارد"

این عبارتی است که از سوی "انجمن اقتصاد جهانی" ارائه شده که کاملا قابل تامله. در کشور ما این اتفاق بسیار به چشم می خوره که خیلی از دانش آموزان وارد دانشگاه می شند و از رشته هایی فارغ التحصیل میشند که شاید به آن اصلا نیازی هم نداشته باشند!

در این مطلب قصد داریم قدری شما را برای آینده آماده کنیم.این مهارت ها به دانش آموزان کمک میکنه که حداقل قدری جلوتر از زمان پیش برند و در بازار کار موفق تر باشند.

"چشم اندازهایی نوین برای آموزش" 

  • تقویت مهارت ارتباط با ماشین

شکی نیست که در عصر حاضرفراتر از واقعیت مجازی ((Virtual Reality و هوش مصنوعی (Artificial Intelligence ) رفته ایم. شما می توانید که در مورد هوش مصنوعی از برگزار کنندگان دوره های هوش مصنوعی کمک بگیرید  و تدریس خصوصی هوش مصنوعی را در برنامه های آموزشی قرار بدید. هوش مصنوعی یک راه شگفت انگیز برای ترغیب دانش آموزان برای  پیشرفت همزمان با تکنولوژی است.

همچنین سعی کنید با نمایش فیلم ها و اخبار و پیشرفت ها در حوزه هوش مصنوعی علاقه مندی دانش آموزان را به سمت هوش مصنوعی و به اصلاح ارتباط با ماشین افزایش دهید.

هوش مصنوعی

  • تقویت روابط میان فردی

همانطور که تلاش برای یادگیری حوزه ماشین و هوش مصنوعی بسیار مهم است، توجه به ارتباطات میان فردی دانش آموزان نیز بسیار مهم است. هوش عاطفی (Emotional intelligence) یک دارایی بسیار مهم محسوب چه برای دانش آموزان چه برای افراد بزرگسال. در زمینه آموزش های مرتبط با هوش عاطفی، به تقویت خود آگاهی ,مهارت های بین فردی خوب ,توانایی برخورد با احساسات( مثبت و منفی ) و بسیاری موارد دیگر پرداخته میشه.

هنگامی که ما با انسان سر و کار داریم قطعا به مهارت هایی نیاز پیدا می کنیم. "یادگیری اجتماعی" و "یادگیری عاطفی" امروزه موضوع بسیار پرطرفداریه. تصور کنیداگر ارتباط بین دانشجو یا دانش آموز با معلمان و استاید روابطی مثبت و بر مبنای هوش عاطفی باشه، سبب بهبود روابط میان آن ها میشه واینکه نظرات بهتر شنیده میشه و توجه بیشتری به ایده های آن ها خواهد شد.

 

  • حرکت به سوی دنیای داده محور

شکی نیست که یادگیری ماشین و هوش مصنوعی، جهان را در اختیار خود داده اند از سویی دیگر، فراوانی داده ها و پدید آمدن علم داده و همچنین مفهومی به نام کلان داده یا  big data نیاز به تحلیل‌گران و دانشمندان داده به چشم می خورد. زیرا این یک انفجار اطلاعاتیه که ممکنه دانش سنتی را دچار زوال کنه. یک مثال ساده برای درک راحت تر مفهوم کلان داده: 

همه ما از شبکه های اجتماعی مثل تلگرام، اینستاگرام، فیسبوک، لینکداین و ... استفاده می کینم. هر روز کلی داده توسط هر کدوم از ما بر روی مرکز داده های این شبکه ها تولید میشه حالا این تعداد داده را برای کل افرادی که روزانه به این شبکه ها سر میزنند در نظر بگیرید. قطعا ذهن ما نمیتونه میزان این داده ها را پردازش کنه. این حجم از داده ها یعنی همان کلان داده که خیلی این داده ها ارزشمند هستند. 

کلان داده

  • تقویت تفکر شناختی

برای اینکه دانش آموزان بتونند توانایی تفکر و حل مسئله را یاد بگیرند، باید معلمان آن ها را تشویق به تحلیل اطلاعات از زوایا و ابعاد گوناگون کنند. معلمان همچنین می‌تونند در مورد موضوعی مشخص بحث کنند، از دانش آموزان بخواهند تا یک فرآیند را در نظر بگیرند یا موضوعی را برای کلاس توضیح بدند یا از آنها بخواهند که در خصوص جوانب مثبت و منفی ایده ای خاص بنویسند. داشتن تفکر انتقادی برای تقویت توانایی های دانش آموزان خیلی مهمه.

4 مهارتی که با هم مروز کردیم این امکان را برای دانش آموزانتان فراهم میکنند تا در جهت موفقیت تحصیلی وحرفه ای برای حوزه ای که  در آینده نزدیک انتخاب خواهند کرد پیش برند.

اگر برای تدریس خصوصی هوش مصنوعی، تدریس خصوصی داده کاوی نیاز به معلم خصوصی دارید حتما سری به وب سایت استاد سلام بزنید 

تدریس خصوصی...
ما را در سایت تدریس خصوصی دنبال می کنید

برچسب : تدریس خصوصی,معلم خصوصی,تدریس خصوصی هوش مصنوعی, نویسنده : پشتیبان استاد سلام ostadsalam بازدید : 198 تاريخ : شنبه 5 آبان 1397 ساعت: 15:58

لینک دوستان

خبرنامه